Ff bijkomen van dagje bandung

14 mei 2026 - Bandung, Indonesië

Hallo lieve volgers

IMG-20260514-WA0047

Hier ff een b verhaaltje van de mannenkant.

Ik ga proberen rian te evenaren met een verhaal (gaat niet lukken) van ons "de mannen"

Vandaag een dag in bandung gehad , eerst natuurlijk Java ontbijtje gehad heerlijk ,apart"ontbijt stokbrood met 2 eieren  was heerlijk .

Daarna ff frisse lucht gepakt met een heerlijk sigaretje en sigaartje,  hup de bus in en op pad.. HEEEEEEEET dat het was nondeju pffff al 3 kl afgevallen met het i stappen van de bus haha,

1e stop oorlogs begraafplaats van de 2e wereldoorlog was echt indrukwekkend, moet zeggen ik vind dat altijd wel een serieus momentje dus kei serieus daar rondgelopen in een openbare sauna van 90% benauwdheid heerlijk

,daarna in de bus en heel goed geluisterd naar onze begeleider over hoe en wat het allemaal werkte in bandung ( met de ogen dicht) ik kan dat niet wakker blijven  in de bus , dus alweer de nodige commentaar gehad hahaha (geef er niks om )

daarna gaan "wandelingen bandung ,was het zelfde als onze training bij de navy seals zwaar afzien !!!!! ,

hebben gezien hoe de mensen daar wonen en leven is toch wel weer zwaar indrukwekkend en toch wel confronterend, en denken we toch wel bij ons zelf, wat hebben wij het toch wel goed .

Nu ff stoppen kramp in de vingers en bier wordt warm dus lieve volgers ...........WORDT VERVOLGT!!!

1. Dennis:
    14 mei 2026
    Hahaha goed geschreven Hemmy maar doe morgen Rian maar weer hé hahaha hele fijne dagen nog 🥳