Sneeuw! en aftellen 2026 Java Bali voorpret 127 dagen :-))

3 januari 2026 - Valkenswaard, Nederland

Hallo Lieve kijkbuis vrienden,

Het is weer zo ver nog 127 dagen tot ons volgende avontuur.

10e6705fcd4342e4926c9547c821a719

Het is nu 3 jan de feestdagen hebben we weer achter de rug, het sneeuwt  ons kikkerlandje ligt onder een witte deken echt winter dus!  De marshmallows zwemmen in een kop dampende warme chocolade melk en we hebben heerlijk knus kaarsjes aan.

Hemmy is aan het kokkerellen en ik ja wat doe ik ik denk even terug aan 2025 wat een jaar dat weer was...... met downs en gelukkig ook  Ups.

Natuurlijk 2 mooie reizen mogen maken, Vietnam en Djerba.

Wat een avonturen waren dat weer mooie herinneringen zijn er gemaakt en dat smaakt natuurlijk naar Veulllll meer!!!

dus ja ja daar komt die dan wij hebben  al weer nieuwe plannen en ook al geboekt, met ook deze keer aan boord de weledele heer Mr J. Nieborg.

ook John heeft de smaak te pakken dus naar wat geneuzel wat we deze keer willen gaan zien is het Java Bali geworden!! Indonesië here we come!!

t duurt nog ff maar we gaan weer 19 dagen naar Asie!

d92cae85ee9a4d219da12f3d99288586

Op java  hebben we de route * Jakarta * Bandung* Jogjakarta* Solo* Batu* Kalibaru

Bali * Ubud* Sanur "home sweet home"

41d14f14f5c04dec9eadd10cf2a89a1f

Natuurlijk met de nodige excursies en interessante stops, boottochten fietstochten wandelingen en wat we verder nog tegen gaan komen dat blijft een verrassing :-))

Een ding is zeker we tellen weer vrolijk  af naar ons Avontuur!

voor nu tellen we eerst af naar Carnaval alaaaafffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff en dan is het zo Mei lol

Lieve kijkbuis vrienden en vriendinnen familie en vrienden.

Selamat pagi!

0e9e49cbe43345eabf61acd7fde86c15cdb5a0492265407eaa7de067929f790c

1. Dennis:
    3 januari 2026
    Super leuk dat word weer genieten